Практикум для бібліотекарів району

Кожна професія потребує від своїх фахівців постійного вдосконалення і зростання – iнакше ж таких працівників годі буде назвати фахівцями. Бібліотекарі Луцького району завжди з великою увагою ставилися до можливості набуття нових навиків, освоєння сучасного теoретичного та практичного матеріалів.

Доброю можливістю удосконалення професійних знань став практикум для бібліотекарів району на тему: «Нове в інформаційно-бібліографічній роботі. УДК для систематичної картотеки статей».

/Files/images/jovten_2018/DSCN5731.JPG

З методичними порадами щодо переведення картотеки з ББК на УДК виступила завідувач методико-інформаційного відділу ЦРБ Наталія Харчук.

/Files/images/jovten_2018/DSCN5725.JPG

Бібліограф районної бібліотеки Ганна Омельчук поділилася з присутніми практичними навиками ведення, наповнення та редагування розділів систематичної картотеки статей. Також учасники практикуму ознайомилися з новими бібліографічними списками, які готує районна бібліотека.

/Files/images/jovten_2018/DSCN5727.JPG

Під час практичних занять кожна бібліотека створила новий ряд роздільників на основні класи Універсальної десяткової класифікації для систематичної картотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 534

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.