14 жовтня - День захисника України

14 жовтня ми відзначаємо чотири великих свята – День святої Покрови Пречистої Богородиці, 76-ту річницю створення Української Повстанської Армії (УПА), День Українського козацтва та День захисника України.

/Files/images/jovten_2018/events-16571-1148-3865-kb.jpg

Цей день увібрав в себе багаті і славні традиції й уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Це свято мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг, патріотичного духу українського народу. Це також день пам’яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

Навряд чи це свято можна назвати "Днем чоловіків" і вітати з ним абсолютно всіх. Враховуючи те, що зараз відбувається на Донбасі, це свято можна назвати саме Днем захисників нашої країни, які воюють з окупантами. Тому, в цей день привітайте всіх знайомих і незнайомих військових, вони дійсно цього заслуговують.

З нагоди свята в читальному залі бібліотеки з юними читачами проведено бесіду «На варті миру і спокою», де бібліотекар Віра Берегович розповіла присутнім про вшанування пам’яті героїв національно-визвольних змагань, мужності та героїзму сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності України – воїнів ООС.

/Files/images/jovten_2018/DSCN5718.JPG

Слава Україні!

Героям Слава!

Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.