В бібліотеці - новий подарунок

Виконувач обов’язків голови Луцької районної парторганізації “Батьківщина» Богдан Сінчук ще 28 вересня вітав бібліотечних працівників району з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, який відзначався в неділю 30 вересня. Перед виїздом на екскурсію до історичного міста Львова передав бібліотекам району комплекти досліджень відомого українського історика Володимира Сергійчука «Український здвиг».

/Files/images/jovten_2018/DSCN5697.JPG

«Бібліотеки – це осередок мудрості віків, де зберігаються і накопичуються знання людства. Переконаний, що найсучасніші технології ніколи не витіснять із культурного простору книгу. Дослідження Володимира Сергійчука «Український здвиг» – це наш путівник з історії українського державотворення», – зазначив Богдан Сінчук.

Розуміючи потреби читачів в новій книзі, 4 жовтня він разом з однодумцями знову завітав до центральної районної бібліотеки, аби передати для сільських книгозбірень чергову партію книг – видань Володимира Сергійчука «Голодомор 1932-1933 років як геноцид українства», «Поляки на Волині у роки Другої світової війни», нові книги з п’ятитомника про український національно-визвольний рух «Український здвиг».

/Files/images/jovten_2018/DSCN5701 обр.jpg

Подаровані книги будуть корисні вчителям, старшокласникам, студентам – усім, хто цікавиться історією. Запрошуємо до бібліотеки та читання всіх небайдужих до історичного минулого нашої держави.

/Files/images/jovten_2018/DSCN5707.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.