Нова книга Лідії Михалевич

Ім’я Лідії Петрівни Михалевич донедавна не було відоме широкому загалу читачів, хоча багато років відвідує літературно-мистецьку студію «Зорі над Стиром», що діє при районній бібліотеці. Уродженка села Романів Луцького району, довгий час працювала в місцевій загальноосвітній школі, сільській раді. Сьогодні вона має вже досить поважний вік, багаторічні досвід і мудрість та якусь вроджену учительську інтелігентність. Приємна і проста у спілкуванні вона випромінює надзвичайну скромність і доброту. А читачам була не так відома тому, що в силу певних причин не мала змоги видавати свої поетичні збірки, хоча пише вірші з 80-х років минулого століття.

/Files/images/traven_2018/DSCN5209 обр.jpg

Її перше літературне видання під назвою «Тепло душі» побачило світ в 2018 році. Упорядниками стали працівники редакції районної газети «Слава праці», а перша презентація збірки відбулась для односельчан в будинку культури с.Романів. Лідія Петрівна завітала до районної бібліотеки аби подарувати кілька примірників для всіх шанувальників поетичного слова. Прості поетичні рядки, що йдуть від душі і присвячені людям села, Україні, рідній школі і вчителям, воїнам, доньці та сину, порам року скомпоновані в розділах «Найдорожче», «Війна: з болем у серці», «Летять у вирій журавлі».

/Files/images/traven_2018/DSCN5214 обр.jpg

Символічним подарунком від книгозбірні для Лідії Петрівни був набір блокнотів для занотовування нових поетичних рядків, що народжуються в неї іноді ночами….

/Files/images/traven_2018/DSCN5202 обр.jpg

/Files/images/traven_2018/DSCN5217.JPG

Приходьте до бібліотеки, беріть в руки збірочку «Тепло душі» Лідії Михалевич, читайте і отримуйте задоволення від її щирих поетичних рядків. Яскравих вражень вам, читачі, від її поезій, а Лідії Петрівні - щира подяка від колективу бібліотеки!

/Files/images/traven_2018/DSCN5218 обр.jpg

/Files/images/traven_2018/DSCN5222.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.